IPKO po “Plaqkit” klientët e vet

IPKO po “Plaqkit” klientët e vet

Sipas shumë mesazheve që na vijn thuhet se me kalimin e kufirit në Morin Ipko po u a shpenzon (plaqkit) parat nga mobilat e tyre klientëve të saj pa bërë thirrje, pa aktivizue pako, pa kryer asnjë llojë funksioni, madje dhe më keq, mbushjet që u dërgohet nga Kosova në Shqipëri gjatë qëndrimit të tyre atje u shpenzohet pa i u mbushur fare mobili.

Rasti i fundit ishte i till ku klientit i është shpenzuar mbushja elektronike prej 10€ ende pa i treguar opsioni *123# se i ka arritur mbushja në mobilin e tij, Ipko kur thirret te nr 700700 thotë se i keni shpenzuar internet.
Si është e mundur ende pa shiku *123# gjendjet me mu shpenzue 10€ mbushje internet? 

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje