Isa Mustafa ia ofron një punë Shpend Ahmetit

Isa Mustafa ia ofron një punë Shpend Ahmetit

Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), Isa Mustafa, i ka premtuar një vend pune kryetarit aktual të Prishtinës, Shpend Ahmetit, pasi që Arban Abrashi të fitojë zgjedhjet lokale të 22 tetorit.

“PDK-së i dështoi Vetëvendosja në Prishtinë, me të cilën në vitin 2013 ishin aleatë kundër LDK-së dhe për ta bërë Shpendin kryetar. LDK e ka një zgjidhje më të mirë sivjet. Arban Abrashi, kryetar i Prishtinës e Shpendi, zëdhënës i komunës. Kombinim i mirë. LDK punon shumë e nuk propagandon, VV s’punon hiq e propagandon shumë!”, ka shkruar Mustafa në Facebook.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje