“Ishte shumë e pastër”: Nuk e pa derën e xhamit, u përplas...

“Ishte shumë e pastër”: Nuk e pa derën e xhamit, u përplas dhe e theu në tërësi (Video)

Burri i paemëruar që ndodhej në një qendër tregtare në Kinë, nuk e ka parë se ka përpara një derë xhami dhe është përplasur në të më fytyrë dhe trup. Kapaku goditi panelin prapa dhe e ktheu në copëza të vogla.

“Ishte shumë e pastër, nuk pashë asgjë” i ka thënë ai të pranishmëve, derisa po largohej pa pësuar ndonjë lëndim.

Në anën tjetër, shikuesit kanë hapur debat në internet, nëse duhet ai të kompensojë dëmin, apo është viktimë dhe duhet të përfitojë materialisht.

“Çfarë kompensimi, aty nuk kishte shenjë paralajmëruese dhe ai mbeti i lënduar. Qendra tretarë duhet ta dëmshpërblejë”, ishte një prej komenteve të shumta.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje