Ja çfarë ndodh me ju nëse laheni çdo ditë

Ja çfarë ndodh me ju nëse laheni çdo ditë

Mesa duket këto janë përfundime surprizë rreth një studimi për pisanjosët.

E në fakt populli thotë shpesh: Bën mirë të rrish edhe zhul.

Së fundmi një kërkim shkencor në Fakultetin e Mjekësisë në Universitetin e San Diegos, publikuar së fundmi, ka dalë në përfundimin se trupi ka më shumë dëme sesa përfitime nga dushi i përditshëm.

Sipas studiesve, larja ditë për ditë nuk është e nevojshme pasi çon në largimin e vajrave natyrale që trupi prodhon. Përdorimi i sapunit dhe shampove të ndryshëm çdo ditë, çon në largimin e vajrave dhe si pasojë sjellë një flok të thatë dhe shumë të dobët.

E nga ana tjetër, kërkuesit shprehen se edhe pse mund të përdoren produkte hidratuese ato janë një zëvendësim shumë i dobët i asaj që trupi bën në mënyrë natyrale.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje