Japonia ndihmon Tiranën për pastrimin e parqeve

Japonia ndihmon Tiranën për pastrimin e parqeve

Projekti i gjelbërimit dhe krijimit të parqeve të reja në Tiranë kërkon dhe pastrimin e herëpashershëm të tyre dhe për këtë është nënshkruar marrëveshje me Japoninë e cila do të mundësojë shtimin e mjeteve dhe pajisjeve për pastrimin e tyre.

Kreu i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, ka falënderuar qeverinë japoneze për këtë mbështetje.

Ambasadori i Japonisë në Shqipëri, Makoto Ito, ka vlerësuar punën që po bën Bashkia e Tiranës për krijimin e Pyllit orbital, ndërsa u shpreh se projekti mundëson përmirësimin e mjedisit në qytet.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje