Ju mendoni se Linda është emri i vërtetë i Linda Morinës, por...

Ju mendoni se Linda është emri i vërtetë i Linda Morinës, por gaboni !

Atë e njohin të gjithë si Linda Morina.

Madje edhe letërnjoftimin  e ka me atë emër pasi e ka ndërruar.

Por askush nga ju, nuk e di se emri i vërtetë i Lindës është Fexhrije Igrishta dhe vjen nga fshati Dumnicë e Vushtrrisë.

Burime të Express të afërta me familjen e Linda Morinës kanë treguar se ajo ka vendosur ta ndërrojë emrin për shkak se nuk i ka pëlqyer ai i vjetri.

Madhe sipas tyre Linda ka ndërruar emrin e saj edhe në dokumen.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje