Katër të arrestuar për prostitucion në Prizren

Katër të arrestuar për prostitucion në Prizren

Në Prizren janë arrestuar të enjten katër të dyshuar, dy shtetas të Kosovës dhe dy shtetas të Shqipërisë një mashkull dhe një femër nën dyshimin se të njëjtit kanë kryer veprën “Mundësim ose detyrim në prostitucion”.

Policia ka njoftuar se me vendim të prokurorit tre të dyshuar dërgohen në mbajtje ndërsa një lirohet në procedurë të rregullt.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje