Katërmbëdhjetë shtazët në jetën reale që janë kopje të sakta të karaktereve...

Katërmbëdhjetë shtazët në jetën reale që janë kopje të sakta të karaktereve nga filmat e animuar

Bota rreth nesh është një burim i pabesueshëm frymëzimi.

Për t’ua provuar juve këtë, Bright Side solli një kolazh me 14 karaktere nga filmat tanë të preferuar të zhanrit të animuar që kanë kopjet e tyre në jetën reale.

Hidhni një sy, dhe do të jeni të habitur se sa e larmishme është bota jonë.

Maja në çizme, filmi “Shrek”

Bambi, filmi “Bambi”

Mufasa dhe Simba, filmi “Mbreti Luan”

Master Shifu, film “Kung Fu Panda”

Dhelpra dhe qeni, filmi “Fox and Hound”

Pua, filmi “Moana”

Kenai dhe Koda, filmi “Vëllai ari 2”

Sylvester, filmi “Looney Tunes”

Po, filmi “Kung Fu Panda”

Marlin dhe Dory, filmi “Në kërkim të Nemos”

HeiHei, filmi “Moana”

Abu dhe Iago, filmi “Aladdin”

Timon dhe Simba, filmi “Mbreti Luan”

Gomar, filmi “Shrek”

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje