Kjo është femra ideale për Feron (VIDEO)

Kjo është femra ideale për Feron (VIDEO)

Reperi nga Gjilani, Feronit Shabani apo Fero ka bërë bujë të madhe kohëve të fundit në shtypin rozë.

Posaqërisht, me këngët që ka lansuar së fundmi ku janë pëlqyer dhe po dëgjohen me të madhe. Shumë nga intervistat e tij kanë bërë që më vonë të përqeshën nga njerëzit, me fjalët që ka thënë.

Në një intervistë për n’GAS’Z, Fero tregon se si do ishte një femër ideale për të. Për më shumë ndiqni videon e mëposhtme:

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje