Kjo foto që e publikoi Vjosa Osmani për familjen Jashari, ta këput...

Kjo foto që e publikoi Vjosa Osmani për familjen Jashari, ta këput shpirtin,

Kjo foto që e publikoi Vjosa Osmani për familjen Jashari, ta këput shpirtin,

Fëmijët e familjes Jashari në këtë fotografi na kujtojnë sakrificën më unike dhe më sublime të popullit të Kosovës për liri dhe pavarësi. Gjaku i tyre i njomë u bëftë dritë për brezat që vijnë.
Lavdi e përjetshme..

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje