Kjo modele e njohur ishte e dashura e Artit

Kjo modele e njohur ishte e dashura e Artit

Artnesa Krasniqi është një modele mjaftë e njohur në Kosovë.

Ajo ishte mikesha më e ngushtë e aktorit tashmë të ndjerë, Art Kurtit

Ata vazhdimisht shfaqeshin së bashku, duke treguar kështu që kanë një miqësi të mirë.
Në profiling e secilit prej tyre mund të shohim shumë fotografi të përbashkëta në momente të bukura dhe të veçanta.

  

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje