Kosova nënshkruan dy marrëveshje milionëshe me Gjermaninë

Kosova nënshkruan dy marrëveshje milionëshe me Gjermaninë

Marrëveshja do të nënshkruhet nga ministri i Financave, Bedri Hamza, dhe drejtori i Departamentit të Infrastrukturës Komunale për Evropën Juglindore dhe Turqi në KfW Kirk Mildner.

Në këtë ceremoni do të marrin pjesë edhe zëvendësambasadori i Republikës Federale të Gjermanisë në Kosovë Jan Axel Voss.

Pas nënshkrimit të marrëveshjes do të ketë prononcim për media në të cilen do të jepen detaje të hollësishme për marrëveshjet.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje