Kryeministri Haradinaj kalon të dielën në bjeshkë

Kryeministri Haradinaj kalon të dielën në bjeshkë

Kjo e diel dërgoi në bjeshkët e Rahovecit kryeministrin Ramush Haradinaj.

I pari i qeverisë është ngjit në bjeshkë së bashku me familjen e tij.

Në një foto të publikuar në Instagram, kryeministri shihet në shoqërinë e tre fëmijëve të tij.

Në bjeshkë familja Haradinaj kishte zgjedh edhe të ushqehet. Shefi i ekzekutivit dhe fëmijët e tij shihen në foto me kifle në duar.

“E diel e ngrohtë rrëzë bjeshkëve të Rahovecit”, ka shkruar Haradinaj në përshkrimin e fotos.

 

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje