Kryeministri i bashkohet festës së këtij gjimnazi në Kosovë

Kryeministri i bashkohet festës së këtij gjimnazi në Kosovë

“I gëzuar për këtë tregim suksesi në Kosovë, iu bashkova festës së 13-vjetorit të themelimit të gjimnazit ‘LOYOLA’ në Prizren. Duke sjellë mes nesh metodat bashkëkohore gjermane të te mësuarit, ky gjimnaz ka ngritur parametrat e cilësisë së arsimit në Kosovë”, ka shkruar kryeministri Ramush Haradinaj në llogarinë e vet në “Facebook”.

Sipas tij, Qeveria do të jetë në mbështetje të arsimit dhe çdo sukses në këtë fushë është një hap drejt të ardhmës prosperuese të vendit tonë.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje