Kryeministri Ramush Haradinaj vizitë në Vlorë

Kryeministri Ramush Haradinaj vizitë në Vlorë

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, sot viziton Bashkinë e Vlorës, gjatë të cilës do të zhvillojë një sërë aktivitetesh.

Ai me këtë rast do të takohet me kryebashkiakun Dritan Leli, do të vizitojë Monumentin e Pavarësisë, si dhe do të vendosë kurora lulesh pranë varrit të Ismail Qemalit.

Haradinaj do të vizitojë edhe Muzeun Historik dhe atë të Pavarësisë në Vlorë.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje