Kuvendi miraton raportin e KOST-it

Kuvendi miraton raportin e KOST-it

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë miratuar Raportin e Operatori të Sistemit, Transmisionit dhe Tregut të Energjisë Elektrike të Kosovës (KOSTT)  për vitin 2016.

Nga 74 deputetë të cilët kanë marrë pjesë në votim, 47 kanë votuar për, 24 kundër dhe tre kanë abstenuar.

Ky raport është miratuar së bashku me rekomandimet e Komisionit funksional, raporton “Epoka e re”.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje