Ky fëmijë 3 vjeçar e gjysmë ka nevoje për ndihmën tuaj

Ky fëmijë 3 vjeçar e gjysmë ka nevoje për ndihmën tuaj

Ramadan Sopa është një fëmijë 3 vjeçar. A është nga Janjeva e Lipjanit vuan nga tomori në sy. Mjekët nga Kosova thonë se shërimi i Ramadanit bëhet vetëm jasht vendit.

Por familja e tij janë shumë të varfër dhe nuk kanë mundësi ta dërgojnë djalin e tyre jasht vendit.

Ndaj gjithë ata që shprehin dëshirë për të ndihmua shërimin e këtij fëmiu mund të kontaktojnë me babain e tij Hajriz Sopa në numrin +377 – 4487 5321

Le ta ndihmojmë shërimin e Ramadanit të vogël

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje