Lansohet aplikacioni mobil “NANA”

Lansohet aplikacioni mobil “NANA”

Aksioni për Nëna dhe Fëmijë ka bërë lansimin e aplikacionit celular në gjuhën shqipe i quajtur “NANA”.

Ky aplikacion përmban informata thelbësore mbi shtatzëninë, planifikimin familjar, lindjen dhe kujdesin ndaj fëmijëve në mënyrë të shpejtë dhe të lehtë.

“NANA” është një shtrirje tjetër e programit edukativ “Klasat për Nëna” të Aksionit për Nëna dhe Fëmijë (ANF) si dhe uebfaqes www.beba-ks.com.

Zhvillimi i këtij aplikacioni mobil është mundësuar ngakontributi i kompanisë zhvilluese të aplikacionit Zombie Soup” dhe me mbështetjen e Ambasadës Australiane përmes Zyrës në Vienë dhe IPKO Foundation.

“NANA” gjendet vetëm në versionin IOS.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje