Linda Morina dhe Lek Plepi i Shqipërisë të martuar bashkë? Ja si...

Linda Morina dhe Lek Plepi i Shqipërisë të martuar bashkë? Ja si përgjigjen

Lek Plepi dhe Linda Morina janë të ftuar tek ‘Zonë e Lirë’ dhe si gjithmonë moderatori, Arjan Çani i ka provokuar.
Ai ka pyetur Lindën nëse e ka menduar ndonjëherë Lekën si partner, dhe ajo është shprhur se e shikon si koleg.

Teksa më pas Leka ka ndërhyrë duke thënë se çfarë e kishte atë pyetje a e ke menduar? Pasi sipas Lekës ato ndoshta mund t’i kishin bërë ata plane me kohë.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje