”Lugina e Diellit”, rasti në gjykatë (Video)

”Lugina e Diellit”, rasti në gjykatë (Video)

Është kryer punë e madhe në ndërtim, por gjithçka po bëhet pa lejen e qeverisë në Prishtinë.

Andaj, kjo e fundit e ka zgjedhur një mënyrë të kujdesshme për ta trajtuar projektin “Lugina e Diellit” që po zë vend midis Mitrovicës dhe Zveçanit.

Për ndërtimin ilegal i është drejtuar gjykatës.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje