Lumi Llap del nga shtrati (Foto)

Lumi Llap del nga shtrati (Foto)

Si pasojë e reshjeve të shiut dhe shkrirjes së shpejtë të borës, lumi Llap ka dalë nga shtrati.

Rrugët e fshatit Lupq i Poshtëm janë të mbushura me ujë por sipas banorëve të këtij fshati ato janë të kalueshme

Sipas fotografisë kjo është gjendja e lumit, raporton Republika24.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje