Magjia e liqeneve shumëngjyrësh të Australisë

Magjia e liqeneve shumëngjyrësh të Australisë

Në South Australia ujërat e liqeneve ofrojnë një pamje piktoreske. Janë pesë liqene të tillë, që në këtë sezon ofrojnë një spektakël të vërtetë ngjyrësh, me protagoniste algat dhe atyre që njihen si bakteret e kuqe, ose halobakteret.

Liqeni Eyre ofron të kuqen, të portokalltën dhe ngjyrën e verdhë, ai Albert ruan ngjyrën e kuqe thuajse përgjatë gjithë vitit.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje