Mbahet mbledhja e Qeverisë

Mbahet mbledhja e Qeverisë

Qeveria e Kosovës sot mban mbledhjen e radhës.

Mbledhja e Qeverisë së Kosovës mbahet në ora 09:00.

“Kryeministri Ramush Haradinaj merr pjesë në mbledhjen e Qeverisë së Republikës së Kosovës”, thuhet në njoftim.

Po ashtu sot do të mbahet edhe takimi konsultativ në mes të Qeverisë dhe Komunave.

Takimi mbahet në ora 11:00. Edhe në këtë takim, kryeministri Haradinaj merr pjesë.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje