Mbahet punëtoria për orientim të nxënësve në shkolla profesionale

Mbahet punëtoria për orientim të nxënësve në shkolla profesionale

Qendra për Këshillim në Karrierë, në kuadër të Drejtorisë për Planifikim Strategjik dhe Zhvillim të Qëndrueshëm, ka organizuar punëtorinë dyditore me temën “Dyert e hapura”.

“Po mundohemi të gjejmë metoda adekuate për t’i nxitur nxënësit e klasave të IX-ta që të orientohen në shkolla profesionale. Përveç kësaj, Qendra për Këshillim ne Karrierë ju shërben nxënësve edhe në përgatitjen e tyre sa më të mirë për punësim pas përfundimit së shkollës profesionale”, është thënë në njoftimin e Komunës së Prishtinës.

Të pranishëm në këtë punëtori ishin përfaqësues të komunës, të MAShT-it, si dhe drejtorë të shkollave të mesme të ulëta.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje