Më 17 maj përkujtohen dëshmorët e fshatit Shqiponjë

Më 17 maj përkujtohen dëshmorët e fshatit Shqiponjë

Më 17 maj në fshatin Shqiponjë nga ora 11:00 deri në orën 12:00 do të mbahet manifestim me rastin e 19-vjetorit të ditës së dëshmorëve  të komunës së Gjakovës dhe ditës së çlirimit të fshatit Shqiponjë.

Ndërsa nga ora 12:00 deri në orën 13:00 në Kompleksin Memorial në fshatin Shqiponjë do të mbahet tubim përkujtimor në nderim të dëshmorëve.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje