Më 3 mars turniri i boksit “Thank You USA & Diaspora”

Më 3 mars turniri i boksit “Thank You USA & Diaspora”

Më 3 mars në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë do të mbahet turniri i boksit “Thank You USA & Diaspora” i organizuar nga Klubi i Boksit “Prishtina”.

Pjesëmarrës në këtë turne pritet ta janë Shqipëria, Kosova, Gjermania, Kroacia, Bullgaria, Maqedonia dhe Mali i Zi, kurse turneu pritet të filloj në orën 17:00.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje