Me ligj të veçantë do të rregullohen kërkesat e minatorëve të ‘Trepçës’

Me ligj të veçantë do të rregullohen kërkesat e minatorëve të ‘Trepçës’

Ministri i Zhvillimit Ekonomik (MZhE), Valdrin Lluka, në këtë intervistë dhënë për gazetën “Epoka e re” ka bërë me dije se kërkesat e minatorëve të “Trepçës” për përfshirjen e çështjeve sociale duhet të bëhen me një ligj të veçantë.

“Ligji i veçantë e rregullon çështjen e të gjithë punëtorëve të ‘Trepçës’, por nevojitet kohë që ne të fillojmë ta draftojmë një ligj të tillë qoftë me iniciativë nga komisioni parlamentar, qoftë nga Qeveria apo MZhE-ja, i cili pastaj shkon në Kuvend dhe do ta merrte përkrahjen e të gjitha partive politike”, është shprehur Lluka.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje