Mesazh i veçantë për 8 mars nga Dua Lipa

Mesazh i veçantë për 8 mars nga Dua Lipa

Superylli shqiptar, Dua Lipa, ka uruar 8 marsin në mënyrë publike.

Dita ndërkombëtare e gruas po festohet në mbarë botën, e në disa vende edhe me protestë.

Mesazhi i Duas është i orientuar më shumë kah protesta.

Ajo ka kërkuar më shumë të drejta dhe liri për gruan në postimin e saj dhe dashuri për njëri-tjetrin.

Dua Lipa ka pasur sukses të jashtëzakonshëm së fundmi.

Ajo ka fituar dy çmime në Brit Aëards dhe ka pasur vitin më të suksesshëm në karrierë.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje