Mizori! Ja se si polici Izraelit e mbytë fëmijën Palestinez (VIDEO)

Mizori! Ja se si polici Izraelit e mbytë fëmijën Palestinez (VIDEO)

Gjatë protestës për transferimin e ambasadës amerikane në Jerusalem (Kuds) një polic izraelit e ka mbytur një fëmijë palestinez duke e shtrenguar me duar grykën e fytit të tij. I riu para se të vdes shqiptonte shahadetin.

Shumë grupe u munduan që këtë video ta ngarkojnë shumë herë radhazi, por ajo u fshi, edhe nga Google, Facebook dhe Youtube.

Ju lutemi shumë, që video të shpërndahet sa më shumë në media dhe grupeve të ndryshme.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje