Mos e thërrisni menjëherë mjeshtrin – Me këtë truk e çlironi çdo...

Mos e thërrisni menjëherë mjeshtrin – Me këtë truk e çlironi çdo gyp shkarkues (Video)

Gypi shkarkues ju është mbyllur, nuk keni as mjete, as mjeshtër kujdestar afër? Provojeni këtë truk.

Ju nevojiten vetëm soda e bikarbonatit dhe uthulla.

Më parë në gyp qitni disa lugë sodë, pastaj qitni uthullën. Menjëherë do të shihni reaksionin.

Gjithashtu, rekomandohet që nëse keni fshesë për thithje pluhuri të thatë apo të lagësht, provoni që të mblidhni ndotjet nga gypi shkarkues.

Vendoseni thithësen në opsionin e thithjes së lagësht, pastaj bëni një unazë të veçantë e cila do të pengojë që presioni të humbet nëpërmjet të çarave.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje