Mos i hudhni gomat e vjetra, ripërdorni ato (Foto)

Mos i hudhni gomat e vjetra, ripërdorni ato (Foto)

Ka shumë gjasë që në garazhin ose bodrumin tuaj, keni rrota të veturës ose biçikletës që janë vjetruar dhe nuk i përdorni më.

Pavarësisht se ato zënë shumë hapësirë, janë mbushur me pluhur dhe janë shumë të rënda, mos u ngutni që t’i hidhni.

Nëse nuk e keni ditur, me pak kreativitet, edhe rrotat e vjetra mund t’i shndërroni në objekte shumë të bukura dhe praktike, transmeton Klan Kosova.

Më poshtë janë disa ide që ju ndihmojnë që t’i ripërdorni gomat e vjetra duke i kthyer ato në diçka shumë unike.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje