Ndahen Çmimet “Katarina Josipi”

Ndahen Çmimet “Katarina Josipi”

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka bërë dorëzimin e Çmimeve të Dramës Origjinale Shqipe “Katarina Josipi” për vitin 2016.

Çmimin e parë për Dramë Origjinale Shqip “Katarina Josipi”, e merr Ag Apolloni për dramën “Hamleti im”, njofton Klan Kosova.

 

Ulpina Maloku ka marrë çmimin e dytë për dramën “Bosh me rudha”, ndërsa çmimin e tretë e ka marrë Brikena Sopi për dramën “Rropatje”.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje