Në dy pavijone të Burgut të Dubravës gjendet marihuan

Në dy pavijone të Burgut të Dubravës gjendet marihuan

Në Burgun e Dubravës në Pejë është gjetur sasi droge.

Kështu ka njoftuar policia përmes raportit 24 orësh, duke iu referuar rastit të një muaji më parë, saktësisht të datës 12 mars të këtij viti.

Aty thuhet se në dy pavijone të burgut është gjetur dhe konfiskuar substancë narkotike e llojit marihuanë, me peshë prej një grami.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje