Në Skoci krijohet akullojra më djegëse në botë

Në Skoci krijohet akullojra më djegëse në botë

Jemi mësuar që gjithmon të hamë akullore të ëmbla dhe me shije të ndryshme, por a kemi menduar ndojëherë të provojm akullore djegëse?

Një restorant në Skoci ka menduar për një të tillë, ai ka krijuar akulloren më të djegës në gjithë botën.
Këtë muaj, Aldwych Cafe në qendrën e qytetit të Glasgout ka pretenduar të ketë krijuar akulloren më djegëse në botë.

I pagëzuar ‘Respiro del Diablo’, ose ‘Breath Devil’s’, ky konstruksion jo i zymtë është modifikuar nga një përzierje sekrete e disa produkteve djegëse siç e quajn ata “Carolina Reaper” është 500 herë më e nxehtë se salca tabasco dhe deri vonë ishte konsideruar si piperi më i nxehtë në botë, andaj çdokush që është i guximshëm për të provuar këtë ëmbëlsirë është duke luajtur me siguri me zjarr.

selection of Ice creams

waiver for Devils Breath ice cream

tub of Devils Breath Ice cream

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje