Nervozohet me të birin që shpërtheu tullumbacen, me të cilën do tregonte...

Nervozohet me të birin që shpërtheu tullumbacen, me të cilën do tregonte gjininë e bebes (Video)

Ardhja në jetë e një fëmije është shumë emocionuese për çdo prind të ri , andaj edhe organizohen ahengje me njerëzit e afërm, ku edhe tregohet gjinia që do të ketë bebja.

Në këto organizime është bërë traditë që të hapet ndonjë kuti apo të shpërthehen tullumbacet, që të tregohet nëse do jetë vajzë apo djalë.

Por, një grua shtatzënë nga Australia ka mbetur e nervozuar, kur i biri saj ia shpërtheu tullumbacen, derisa po nisej për në ahengun e organizuar.

Më poshtë mund të shihni vogëlushin, që vrapon me një thikë dhe më pas ndalet, mbase i penduar për veprimin që bëri.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje