Ngjyrosja e vetullave: A do ta provonit këtë trend të ri mode!

Ngjyrosja e vetullave: A do ta provonit këtë trend të ri mode!

Ngjyrosja e flokëve është bërë pjesë përbërëse e zbukurimit të çdo femre, ndërsa ngjyrosja e vetullave mbase po hyn nga dyert e mëdha për t’u bërë trend i madh mode

Siç po e shihni në fotografi, disa vajza tashmë kanë vendosur të provojnë këtë model të ri paksa trend bizar mode, andaj disa i kanë ngjyrosur vetullat në të kaltër, të gjelbër, të kuqe, etj – transmeton Telegrafi.

Shikoni fotot dhe na thoni si po ju pëlqen juve ky trend i ri mode?

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje