Një shkollë në Britani lejon djemtë të veshin funde të shkurtra

Një shkollë në Britani lejon djemtë të veshin funde të shkurtra

Një nga shkollat në Britani ka njoftuar se do t’i lejojë djemtë të veshin funde të shkurtra.

Djemtë aktualisht në këtë shkollë veshin pantallona dhe vajzat veshin funde të shkurtra.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje