O’Connelli kërkon zbardhjen e rastit të Ivanoviqit

O’Connelli kërkon zbardhjen e rastit të Ivanoviqit

Ambasadori i Britanisë së Madhe në Kosovë, Ruairi O’Connell, ka kërkuar nga autoritetet shtetërore që ta hetojnë vrasjen e politikanit serb, Oliver Ivanoviq.

“Dje u bënë tre muaj që nga vrasja e Oliver Ivanoviq. Vazhdon të mbetet jashtëzakonisht e rëndësishme që kjo dhe vrasjet e tjera të hetohen tërësisht, dhe përgjegjësit të vihen para drejtësisë”, ka shkuar O’Connelli në llogarinë e vet në “Facebook”.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje