Oferta më e veçantë që e keni parë – negocio çmimin!

Oferta më e veçantë që e keni parë – negocio çmimin!

Smiling euro coin, cutout in front of white background, digital composite.

Gjirafa50, për muajin shkurt, ka ardhur me një ofertë kreative që lejon blerësit të negociojnë çmimin e produktit që blejnë.

E quajtur “Shkurt, çmimi i fundit” kjo kampanjë ka ofruar një mënyrë krejt interesante të tregtimit online. Ju, e zgjidhni produktin që ju pëlqen, dhe përmes rrjeteve sociale dhe chatitlive që gjendet në faqen gjirafa50.com, ju mund ta negocioni çmimin me të cilin e merrni atë produkt.

Edhe pse online, gjirafa50, ka gjetur një mënyrë mjaft kreative për të pasur njëinteraksion njerëzor me konsumatorët e saj. Përndryshe, gjirafa50, njihet si një ndër kompanitë me kujdesin më të mirë ndaj konsumatorëve, dhe kjo kampanjë po mbështetët në këtë pikë të fortë të kësaj kompanie.

Ju mund ta provoni këtë oferte duke vizituar www.gjirafa50.com dhe duke provuar që të negocioni çmimin në dritaren për bisedë të drejtpërdrejtë, apo në rrjetet sociale ku gjendet gjirafa50.

Negocim të këndshëm!

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje