Organizohet tryezë diskutimi mbi sigurinë e gazetarëve

Organizohet tryezë diskutimi mbi sigurinë e gazetarëve

Demokraci Plus në bashkëpunim me Insajderin organizojnë sot tryezën e diskutimit mbi sigurinë e gazetarëve dhe hapave institucionalë që po ndërmerren në zbulimin dhe ndjekjen penale të personave që kërcënojnë apo sulmojnë gazetarët gjatë kryerjes së punës së tyre.

Pjesëmarrës në tryezë do të jetë ministri i Drejtësisë Abelard Tahiri, deputetë të Kuvendit të Kosovës, prokurorë, përfaqësues të institucioneve tjera publike, mediave dhe shoqërisë civile.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje