Pacolli mbështetë kërkesat e boshnjakëve në Sanxhak

Pacolli mbështetë kërkesat e boshnjakëve në Sanxhak

Ministri i Punëve të Jashtme, Behgjet Pacolli është takuar sot me presidentin e Këshillit Kombëtar të Boshnjakëve të Sanxhakut Sulejman Uglianin, me të cilin kanë biseduar për gjendjen e këtij komuniteti.

Në një postim në Facebook, Pacolli ka thënë se ai mbështetë kërksat e komunitetit boshnjak në Sanxhak dhe ata kanë mbështetjen e tij, për avancimin e të drejtave të tyre, sipas standardeve ndërkombëtare.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje