Pak punëtorë protestojnë për 1 Majin

Pak punëtorë protestojnë për 1 Majin

Pak punëtorë janë parë duke protestuar sot në sheshet kryesore të Prishtinës për Ditën Ndërkombëtare të Punës, në protestën që kishte organizuar Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës (BSPK).

Përfaqësuesit e BPSK-së kanë paraqitur kërkesat e tyre që janë zbatimi i ligjit për punëtorët, siguria në punë, njohja e përvojës së punës për vitet ‘90-‘99 dhe sigurimi shëndetësor. /Epoka e re/

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje