Pamje të rënda, tigrat vrasin dhe hanë fshatarët

Pamje të rënda, tigrat vrasin dhe hanë fshatarët

Këto imazhe të tmerrshme tregojnë pasojat shokuese të sulmeve të tigrave në një komunitet indian ku 22 fshatarë janë vrarë dhe ngrënë në një vit.

Banorët e tmerruar në lagjen Lakhimpur të Indisë veriore po vriten në mënyrë makabre nga macet e mëdha në fushat e sheqerit cdo ditë

Regjistrimi tregon njerëz që dëshpërimisht po vrapojnë për tu larguar dhe ngjitur pemë pas shfaqjes së tigrave, ndërsa imazhet e tmerrshme tregojnë trupa gjysmë të ngrënë që shtrihen në tokë.

Gjymtyrë të viktimave cdo ditë gjenden nëpër fusha dhe në zonat afër pasi janë vrarë nga tigrat e rrezikshëm.

Koka e një viktime u gjet afër një peme pas një sulmi të një tigri të uritur.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje