Pas 3 orë negociatash, … policia e qëllon 26-vjeçaren (Video)

Pas 3 orë negociatash, … policia e qëllon 26-vjeçaren (Video)

Që policia në SHBA nuk të fal kjo tashmë është e qartë për mbarë botën, por as atëherë kur… je një femër.
Kështu, policia e Kansasit në SHBA, ka publikuar pamjet nga operacioni i policisë që përfundoi me vdekjen e një gruaje të armatosur.

Pamjet e filmuara kamerat e trupit të efektivëve tregojnë momentin e tensionit kur policët qëlluan 26-vjeçaren, Ciara Howard në gusht 2017.

Pas 3 orësh negociatash, ajo vepronte çuditshëm, kundërshtonte urdhrat e policisë dhe në fund i drejtoi armën efektivëve, çka solli edhe vdekjen e saj

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje