Për çfarë e pyesim Google-in më shpesh?

Për çfarë e pyesim Google-in më shpesh?

Në ditët e sotme shpesh kur hasim një problem, konsultohemi me motorin e kërkimit “Google”. Ndaj së fundmi është publikuar një listë me pyetjet “si të”, më të kërkuara në botë. Këto të dhëna mund të tregojnë shumë për mënyrën se si njerëzimi sheh bukurinë, argëtimin dhe përvojën e jetës.

Sponsored by Revcontent
Përmirësoni Variçet Në Shtëpi! Pa Nevojën E Ndërhyrjes Kirurgjikale!
Ja lista e pyetjeve:
Si të lidhësh një kravatë?
Si të puthësh?
Si të mbetesh shtatzënë?
Si të humbasësh peshë?
Si të vizatosh?
Si të fitosh para?
Si të bësh petulla?
Si të shkruash një letër kopertine?
Si të bësh tost francez?
Si të heqësh dhjamin e barkut?

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje