Përmbytjet në Shkodër, evakuohen 23 persona

Përmbytjet në Shkodër, evakuohen 23 persona

Pas problemeve me vërshime në zonat rurale të Shqipërisë, uji ka “pushtuar” edhe qytetin e Shkodrës.

Ministria e Mbrojtjes ka bërë me dije se deri më tani janë evakuuar 5 familje me 23 banorë.

Po ashtu kjo ministri ka bërë me dije se janë transportuar nga fshati Obot për në Oblikë 65 banorë, 50 nxënës dhe 15 banorë. (TCh)

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje