Përplasen keq Mahmut Ferati me Shqir Cerrvadikun (VIDEO)

Përplasen keq Mahmut Ferati me Shqir Cerrvadikun (VIDEO)

Tashmë kanë nisur xhirimet për festat e fundvitit, ku përveç argëtimit në prapaskena ka momente jo edhe aq të mira.

Një moment i tillë ka qenë mes Mahmut Feratiti dhe Shaqir Carravadikut, ku gjatë xhirimeve njëri prej tyre nuk e ka filluar këngën në momentin e duhur.

Kjo ka bërë që Mahmut Ferati të nërvozohet dhe ta qortojë Shaqir Carravadikun, duke i ndërprerë edhe xhirimet, shkruan Magazina.Në videon e onair, shihet edhe momenti kur grinden dy këngëtarët e muzikës popullore.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje