Përurohet busti i ri në shkollën “Gjergj Fishta”

Përurohet busti i ri në shkollën “Gjergj Fishta”

Shkolla fillore “Gjergj Fishta” në Prishtinë ditën e premte festoi Ditën e Shkollës për nder të së cilës Sabri Maxhuni Novosella, i dhuroi këtij institucioni përmendoren e Atë Gjergj Fishtës.

Prezent në këtë ngjarje ishin edhe përfaqësues të shkollës me të njëjtin emër nga Lezha si dhe të afërm të familjes Fishta.

Me rastin e kësaj feste u shfaq edhe një program kulturor artistik nga nxënësit e kësaj shkolle.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje