Policia konfiskon drogë rrugëve të Prizrenit

Policia konfiskon drogë rrugëve të Prizrenit

Të maskuar me një veturë civile Polic të Kosovës janë vënë në ndjekje të përdoruesve të drogës në qytetin e Prizrenit.

Aksioni i cili ka pasur për qëllim identifikimin e përdoruesve të maruhanës është transmetuar në edicionin e së premtes në Drejtësia në Kosovë.

Policët civil kanë ndaluar makina dhe qytetarë në lëvizje tek të cilët janë zbuluar sasi narkotikësh

Siç shihet në filmimet e transmetuara narkotikët konfiskohen në një veturë Golf 2 e cila ndalohet nga policët.

Pas identifikimit të drogës personat e dyshuar janë arrestuar nga policia.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje