Prishtina bëhet me hartë zonale

Prishtina bëhet me hartë zonale

Është kjo hera e parë që komuna e Prishtinës bëhet me hartë zonale, e kërkuar me ligjin për planifikim e ndërtim nga Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor.

Me shumicë votash të asamblistëve të Kuvendit Komunal të Prishtinës është miratuar propozim vendimi për fillimin e hartimit të Hartës Zonale të komunës së Prishtinës 2018-2026.

Përpilimi i hartës zonale, Prishtinës i sjell plan rregullues të detajuar për gjithë qytetin.

Është kjo hera e parë që komuna e Prishtinës bëhet me hartë zonale, e kërkuar me ligjin për planifikim e ndërtim nga Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje